top of page
  • Фото автораOleksandr Pupena

Internet - конференція з автоматизації як основа сучасного погляду в майбутнє

20 листопада 2019 року в НУХТ на базі кафедр Автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління та Інформаційних систем за участю університетів: Національний університет біоресурсів і природокористування України, Warsaw University of Life Sciences, Przemyslowy Instytut Automatyki i Pomiarow, була проведена VІ Міжнародна науково-технічна Internet-конференція «Сучасні методи, інформаційне, програмне та технічне забезпечення систем керування організаційно-технічними та технологічними комплексами», присвячена 60-ти річчю підготовки фахівців з автоматизації.

Цього року було подано 186 заявок із 25 організацій. На пленарному засіданні 20 листопада 2019 року вчені з різних куточків України обмінювались досвідом та науковими здобутками з різних сфер. Професор кафедри АКТСУ НУХТ Ладанюк Анатолій Петрович провів екскурс в історію кафедри АКТСУ.

Професор кафедри ІС НУХТ Чумаченко Сергій Михайлович зробив доповідь на тему: "Тенденції розвитку цифрових технологій в сфері їх застосування для досліджень ДНК живих організмів", якою викликав жваву дискусію серед присутніх.

Доцент кафедри Автоматики та робототехнічних систем ім. акад. І.І. Мартиненка Національного університету біоресурсів і природокористування Решетюк Володимир Михайлович поділився досвідом і навів порівняльний аналіз освітніх програм підготовки бакалаврів з автоматизації в університетах України та Польщі.




4 перегляди0 коментарів
Post: Blog2_Post
bottom of page