top of page
  • Фото автораOleksandr Pupena

Вебінар про Influxdb і Grafana

Оновлено: 12 бер. 2023 р.

21 січня 2022 року в рамках серії ТДА1/4 пройшов вебінар на тему "Використання сервісів Influxdb і Grafana для віддаленого моніторингу промислових об’єктів". На вебінарі доповідач аспірант АКТСУ Альона Шишак поділилася власним досвідом використання БД часових рядів InfluxDB та візулазіації даних Grafana на прототипі установки віддаленого моніторингу енергетичних об'єктів. Протягом вебінару вона показала як організувати збір з промислових пристроїв, архівування даних та їх візуалізацію з використанням даного відкритого ПЗ. Доповідачу допомагав ведучий вебінару доцент АКТСУ Олександр Пупена. У заході прийняли участь викладачі кафедри та інших навчальних закладів та організацій.


На вебінарі своїм власним досвідом використання даних сервісів поділився директор ТОВ "ЗАКАРПАТПОЛІТЕХ" Вадим Попович, який розповів про переваги та особливості використання їх для моніторингу енергетичної інфраструктури.


Враховуючи велику зацікавленість слухачів в даній темі було вирішено провести ще ряд вебінарів за даною тематикою. Слідкуйте за нашою групою у Фейсбук .


Відеозапис вебінару доступний за посиланням.




53 перегляди0 коментарів
Post: Blog2_Post
bottom of page