top of page
  • Фото автораOleksandr Pupena

Відвідування конференції Advantech + ПРОКСИС

Оновлено: 12 бер. 2023 р.

8-го жовтня в Києві відбулася Ювілейна Конференція Advantech + ПРОКСИС ™ «Промисловий інтернет речей - техніка або маркетинг?», яку від нашої кафедри відвідав доцент Олександр Пупена. Метою конференції було обговорення сучасних тенденцій та ділення досвідом використання сучасних технологій промислового Інтернету речей (IIoT). Далі пряма мова від Олександра.

«Враховуючи, що одним із ключових напрямків роботи кафедри є технології Індустрії 4.0, до яких входить і Промисловий інтернет речей (IIoT), відвідування подібних конференцій для нас є обов’язковими. Це дає представлення про сучасний стан технологій Індустрії 4.0 та ринкових пропозицій для їх впровадження. У даному випадку конференцію організовували компанія Проксис, офіційний представник Advantech в Україні. Компанія Advantech є лідером по виробництву промислових комп’ютерів різної потужності, а з недавнього часу компанія пропонує власні рішення IIoT (апаратні пристрої та платформа WISE-PaaS), які якраз і було представлено на даній конференції. Саме промислові рішення пристроїв IIoT Edge та хмарних платформ для промислового Інтернету речей нас і зацікавили. Зрештою, ми отримали набагато більше, ніж очікували :) Але все по черзі…

У організації конференції приймали активну участь співробітники Advantech - Дарія Ву та Ко-Лунг Чен, які робили доповіді щодо можливостей нових засобів Advantech для рішень IIoT. Виступали та приймали участь в панельних дискусіях також Андрій Гришанков, Віктор Мазовський, Олег Щербатенко та Андрій Гуменний. Головний спікер конференції - Сергій Крючатов («Проксис») відмітив, що у сьогоднішньому світі дуже важливі партнерські відносини і розвиток IIoT можливий тільки в колаборативному середовищі. Ключові питання які ставилися для панельних дискусій:

  • У мене завод, фабрика, місто, поле. Що дасть мені інтернет речей?

  • Чи можна обійтися без інтернету речей?

  • Чи можливо побудувати свій інтернет речей?

  • Які ресурси потрібні для створення системи?

  • Які є готові рішення?

  • Чому компанія Advantech розвиває промисловий інтернет речей і як вона це робить?

Конференція була дуже атмосферною, цікавою як доповідями, так і презентаційними стендами, на яких були представлені IIoT рішення від Проксис, Advantech та IT Enterprise. Для мене було несподіванкою зустріти давніх друзів, велика кількість яких закінчили нашу кафедру, та навіть тут викладали :) Але найбільшим здивуванням стала заключна частина конференції, на якій Сергій Крючатов назвав нашу кафедру передовою в напрямку розвитку промислової автоматизації та Індустрії 4.0 а також вручив дуже цінний подарунок – пристрій IIoT WISE-4012E, новинку Advantech.

Дуже дякуємо організаторам за чудову конференцію та цінні призи! »

Слідкуйте за новинами! Скоро ми розповімо ще багато цікавого!

Офіційна програма конференції та деталі доступні за посиланням

Фотозвіт доступний за посиланням.




5 переглядів0 коментарів
Post: Blog2_Post
bottom of page