top of page
Gritsenko.jpg

Гриценко Надія Георгіївна

Асистент кафедри АКТСУ.

  • Facebook
  • 5968940
  • Instagram

Наукове та професійне спрямування, навички

  • Проектування : AutoCad, Eplan

  • SCADA/HMI: Zenon, Citect

  • Моделювання та аналіз: MatLab

  • Інтелектуальні системи. Штучний інтелект

Відомості викладача

  • Навчання в ЗВО: Національний університет харчових технологій  (2007, Комп’ютерно-інтегровані технологічні процеси та виробництва) , магістр.

  • Співвласник приватного підприємства «ЕА Діджитал» - виготовлення щитів автоматики та електричних щитів.

 

Список наукових праць

  1. Грицено Н.Г., Ладанюк А.П., Луцька Н.М., Смітюх Я.В., Кириленко Р.Г. Сучасні методи керування брагоректифікаційними   установками //  Електронний науковий журнал “Енергетика і автоматика”. —  2016. —  № 3(29). —  С. 68-78.   

  2. Грицено Н.Г.,  Луцька Н.М. // Розробка моделей системи керування бражної колони Наукові праці Національного університету харчових технологій. –  К.: НУХТ. – 2016р. – Том 22 №6. – С.22-27.

  3. Грицено Н.Г.,  Заєць Н.А., Cмітюх Я.В. Интеллектуальная система управления процессом ректификации с прогнозированием нештатных ситуаций // Вестник Белоруского Государственного технического университета. – 2017. - № 4(106): Машыностроение. – С. 70–73.

  4. Грицено Н.Г.,  Заєць Н.А. International scientific and practical conference «Science, engineering and technology: global trends, problems and solutions»: Conference proceedings, Prague: Izdevnieciba «Baltija Publishing», September 25–26, 2020. – Ч. 2. – С.10-13
     

Конспекти лекцій та методичні рекомендації.

  1. Рішан О.Й., Гриценко Н.Г. Метрологія, технологічні вимірювання та прилади: метод. рекомендації до вивч. дисц. та викон. контрол. роботи для студ. освіт. ступ. "Бакалавр" спец. 151 "Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології" ден. та заоч. форм навч.. – К.: НУХТ, 2017. – с. Реєстраційний номер: 100.70

  2. Глущенко М.С., Архангельська К.С., Гриценко Н.Г. Автоматизація виробничих процесів: метод. рек. до викон. курсової роботи для студ. напряму підготов. 6.051701 "Харчові технології та інженерія". – К.: НУХТ, 2014. – с. Реєстраційний номер: 100
     

Контактна інформація

Завжди радий допомогти і проконсультувати

+38(067)6850846

bottom of page