top of page
Киричук_мал.jpg

Киричук Сергій Андрійович

Старший викладач АКТСУ.

    Наукове та професійне спрямування, навички

    • Нейронні мережі,алгоритми прийняття рішень,SQL

    • MES/ Factelligence CIMNET

    • ERP/Axapta ,SAP ,Oracle

    • Сучасні засоби контролю та керування компаній Siemens, Eurotherm ,Eroelectronic, Burkert ,Mitsubishi Electric
       

    Відомості викладача

    • Навчання в ЗВО: Київський технологічний інститут харчової промисловості (1990, Автоматизація і комплексна механізація хіміко-технологічних процесів,інженер по автоматизації)

     

    Список наукових праць (останні 5 років)

    1. Proskurka Ye., Kyrychuk S. Using the ontology for creating knowledge base of the expert system of the subject area of the storing of vegetables and fruits by the technology «ulo»/Сборник публикаций мультидисциплинарного научного журнала «Архивариус» г. Киева: сборник со статьями (уровень стандарта, академический уровень). – К. : мультидисциплинарный научный журнал «Архивариус», 2020. –41-43с. Проскурка Є.С.-, Киричук С.А.. https://archivarius.org.ua/Archive/new/Arkhivarius_20_05_2020.pdf

    2. The Use of STM32f103xx Microcontroller to Create and Prototype Low Cost Laboratory Experiments Svitlana Sharuda, Oleh Sharuda, Sergey Kirichuk, Natalya Savitskaya, and Sergey Shved National University of Food Technologies, Volodymyrska str., 68, Kyiv 01601, Ukraine sveta.sharuda@gmail.com, {savitskanm,shved_sergey}@ukr.net Automation 2022: New Solutions and Technologies for Automation, Robotics and Measurement Techniques.ст.184-195 Киричук С.А. . https://doi.org/. https://doi.org/10.1007/978-3-031-03502-9

       

    Конспекти лекцій та методичні рекомендації (останні 5 років)

    1. Контроль та керування хіміко-технологічними процесами [Електронний ресурс] : конспект лекцій для здобувачів освіт. ступ. `Бакалавр` 161 `Хімічні технології та інженерія` освіт.-проф. програми `Хімічна технологія` ден. форми навч. / І. В. Ельперін, Л. О. Власенко, С. А. Киричук, К. С. Архангельська ; Нац. ун-т харч. технол. - Київ : НУХТ, 2020. - 169 с. ,100.103 – 21.02.2020
    2. Ельперін, І В. Автоматизація виробничих процесів [Електронний ресурс] : конспект лекцій для здобувачів освіт. ступ. "Бакалавр" 181 "Харчові технології", освіт.-проф. програми "Харчові технології та інженерія" ден. та заоч. форм навч. / І. В. Ельперін, С. А. Киричук, К. С. Архангельська ; Нац. ун-т харч. технол. - Київ : НУХТ, 2019. - 129 с ,7009
    3. Інжиніринг харчових виробництв. Модуль 4. Автоматизація виробничих процесів [Електронний ресурс] : лабораторний практикум в лабораторіях автоматичного регулювання та мікропроцесорної техніки для здобувачів освітнього ступеня `Бакалавр` спеціальності 181 `Харчові технології ` освітньо- професійної програми `Харчові технології та інженерія ` денної та заочної форм навчання / уклад. : С. А. Киричук, В. М. Сідлецький, К. С. Архангельська ; Нац. ун-т харч. технол. – Київ : НУХТ, 2020. – 100 с. – Електронна бібліотека. – Навчально-методичні матеріали НУХТ. – каф. автоматизації та комп`ютерних технологій систем управління. УДК 664:681.5(07)
    4. Автоматизація та управління біотехнологічним виробництвом [електронний ресурс] : методичні рекомендації до проведення практичних занять для здобувачів освітнього ступеня “Бакалавр” спеціальності 162 “Біотехнології та біоінженерія” освітньо-професійної програми “Біотехнологія” денної та заочної форм навчання / укладачі : І. В. Ельперін, Я. В. Смітюх, В. В. Полупан, С. А. Киричук ; Національний університет харчових технологій. – Київ : НУХТ, 2021. – 55 с. – № 100.135
    5. Інжиніринг харчових виробництв. Модуль 4. Автоматизація виробничих процесів: [Електронний ресурс]: метод. рекомендації до вивчення дисципліни та виконання контрольної роботи для здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія» денної та заочної форм навчання/ уклад.: С.А. Киричук , – К.: НУХТ, 2022. – 86 с. Реєстраційний номер електр.метод.рек. у НМУ № 100.144-2022
       
    6. .

    Контактна інформація

    Завжди радий допомогти і проконсультувати

    +38(050)3870860

    bottom of page