top of page
  • Фото автораOleksandr Pupena

Керування операціями з контролю якості продукції в системах MOM. Лекція від експерта.

13 листопада в рамках дисципліни Автоматизовані системи керування Lean-виробництвом пройшла лекція на тему «Керування операціями з контролю якості продукції в системах MOM», яку провів експерт в області керування виробничими операціями Максим Романов, що працює консультантом з систем MOM в бельгійській компанії BrightEye. Лекція проходила у формі вебінару, який відвідали викладачі та здобувачі НУХТ а також інших ЗВО.

Пан Максим розповів про діяльності, які відбуваються в системах керування рівня 3, пов’язаних з плануванням, контролем та керуванням якістю продукції та виробничих операцій. Теоретичний матеріал був закріплений практичними прикладами в MOM системі Momentum. Відвідувачі мали можливість задати питання, а також проявляли активну участь у обговоренні різноманітних нюансів як щодо контролю якості та методів контролю, так і щодо простеження продукції.

Запис лекції доступний на YouTube каналі кафедри за посиланням. Презентації можна завантажити за цим посиланням. Дякуємо пану Максиму за те, що знайшли час, підготували і презентували такий цікавий і корисний матеріал!



61 перегляд0 коментарів
Post: Blog2_Post
bottom of page