top of page
  • Фото автораOleksandr Pupena

Співпраця промисловості та освіти – впевнений крок у майбутнє

28 вересня 2023 року в Смілянському технологічному фаховому коледжі Національного університету харчових технологій відбулося відкриття інноваційної STEM-лабораторії для підготовки фахових молодших бакалаврів за спеціальностями "Автоматизація, комп'ютерно-інтегровані технології та робототехніка" та "Галузеве машинобудування".

В урочистих заходах взяли участь представники НУХТ - завідувачі кафедр «Автоматизації та комп’ютерних технологій систем управління» та «Технологічне обладнання та комп’ютерні технології проектування» Ярослав Смітюх та Микола Якимчук.

Під час відкриття відбувся круглий стіл щодо розвитку співпраці бізнесу та навчального закладу. В заході прийняли участь директор коледжу Олександр Хоменко, директор ПрАТ "Миронівська птахофабрика" Ольга Форостяна, керівниця відділу професійного навчання ПрАТ "МХП" Олена Азєєва, директор департаменту корпоративної соціальної відповідальності ПрАТ «МХП» Павло Мороз, голова Черкаської районної військової адміністрації Валерія Бандурко, міський голова Сергій Ананко, партнери з ПрАТ "МХП" та ПрАТ "Миронівська птахофабрика" та педагогічний колектив коледжу.

Було відмічено важливість відповідальної корпоративної соціальної ініціативи підприємства ПрАТ «МХП» щодо надання сучасного обладнання STEM-лабораторій для професійного росту майбутніх фахівців.

В межах святкових заходів представники НУХТ зустрілися зі студентами спеціальностей "Автоматизація, комп'ютерно-інтегровані технології та робототехніка" та "Галузеве машинобудування". Під час зустрічі було презентовано інформацію про освітні програми, за якими випускники коледжу можуть продовжити навчання в НУХТі. В ході представлення спеціальностей Ярослав Смітюх та Микола Якимчук відповіли на запитання студентів та запросили в подальшому продовжити здобувати освіту в НУХТі.

Кафедри АКТСУ та ТОКТП вітають педагогічний і студентський колективи Смілянському технологічному фахового коледжу Національного університету харчових технологій з відкриттям інноваційних STEM-лабораторій для розвитку спеціальностей "Автоматизація, комп'ютерно-інтегровані технології та робототехніка" та "Галузеве машинобудування".



26 переглядів0 коментарів
Post: Blog2_Post
bottom of page