top of page
  • Фото автораOleksandr Pupena

Підписано Меморандум між НУХТ та ПРОКСИС™, офіційним представником Advantech в Україні

Оновлено: 12 бер. 2023 р.

Ми маємо чудову новину!

На цьому тижні Національний університет харчових технологій та ТОВ «ДІСТІ-ПРО» (ПРОКСИС™), офіційний представник Advantech в Україні, підписали меморандум про співпрацю.

Метою цього Меморандуму є співпраця Сторін по вдосконаленню навчального процесу з питань розробки та впровадження сучасних автоматизованих систем керування з використанням мікропроцесорних систем PC-based control, систем промислового інтернету речей (надалі IIoT) та інших технологій Індустрії 4.0, систем комунікацій, здійснення наукової і практичної діяльності у зазначеній області. Предметом цього Меморандуму є програмні та технічні засоби систем автоматизації, комунікації, IIoT, навчально-методичне забезпечення дисциплін, просвітні матеріали, наукові праці, науково-дослідні роботи.

Одразу після підписання меморандуму відбулася робоча зустріч між технічним директором ПРОКСИС™, Сергієм Крючатовим та Олександром Пупеною, доц. каф. АКТСУ НУХТ, щодо уточнення подальших дій по співробітництву. На зустрічі також був присутній магістрант Євгеній Бондаренко, який очолює студентський гурток Промислового Інтернету Речей (IIoT) НУХТ. За результатами зустрічі було вирішено:

  1. Взяти на кафедру на тимчасове використання демостенд WISE з інтелектуальним датчиком вібродіагностики з LoraWan та маршрутизатором з метою ознайомлення з технологіями LoraWan (бездротове рішення IoT) та Edge (система Edgelink). За результатами зробити деталізований звіт. Термін: кінець листопада – початок грудня. Виконавці: учасники гуртку IIoT під керівництвом Євгенія Бондаренко.

  2. Сформувати робочу групу зі студентами щодо розробки, впровадження та наладки проекту «Розумний офіс» з використанням програмних та технічних засобів IIoT від Advantech:

    • IIoT пристрої (датчики, перетворювачі), шлюзи WISE, маршрутизатори та інше

    • SCADA WebAccess

  3. Термін: грудень 2019 – травень 2020 (здача). Керівник проекту Олександр Пупена

  4. Започаткувати проект по розробці демостенду з використанням машинного зору на базі рішення DodaVision. Зробити запит на Advantech для отримання необхідного програмного та технічного забезпечення. Початок робіт – Грудень 2019.

  5. Зробити запит на Advantech щодо можливості отримання Інтелектуального шлюзу Smart Swarm

  6. Зробити запит на Advantech щодо можливості отримання демонстраційної ліцензії використання хмарних сервісів WISE-PaaS.

14 переглядів0 коментарів
Post: Blog2_Post
bottom of page