top of page
  • Фото автораOleksandr Pupena

Нові горизонти профорієнтації через призму співпраці з виробництвом та освітою!

Оновлено: 5 квіт.

Другого квітня 2024 року за ініціативи членів колективу кафедри АКТСУ НУХТ – завідувача кафедри Смітюха Ярослава, заступника завідувача кафедри Сідлецького Віктора, старшого викладача кафедри Проскурки Євгена та адміністрації Старинської птахофабрики МХП відбулася поїздка здобувачів 2-3–го курсу спеціальності 174 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» до с. Мирне, Бориспільського р-ну, Київської області.

Метою поїздки була ціла низка профорієнтаційних заходів , що пов’язані з ознайомленням з сучасними технологіями автоматизації біотехнічними об’єктами, відвідування лінії виробництва та зустрічі з провідними фахівцями птахофабрики індустріального агропідприємства МХП. В рамках поїздки викладачі кафедри АКТСУ відвідали Мирненський ліцей Вороньківської сільської ради Бориспільського району Київської області де за сприяння директора Похиля Тараса Ростиславовича відбулася зустріч з учнями 10 та 11 класів. Доповідачами була представлена фахова презентація яка викликала плідну дискусію серед майбутніх випускників школи. Серед головних питань були зроблені змістовні акценти щодо різних спеціальностей за якими йде підготовка фахівців в Національному університеті харчових технологій.

Однією із знакових подій поїздки стала зустріч з випускником кафедри АКТСУ НУХТ, бувшим головою студентської ради факультету АКС, який на разі є головою об’єднаної територіальної громади в яку входять декілька сіл Бориспілського району - Яровим Сергієм.

Здобувачі які прийняли участь в поїздці були приємно вражені змістовністю та інформативністю наданої інформації та пропозиціями по працевлаштуванню. Адміністрація кафедри АКТСУ провела активні перемовини стосовно подальшої співпраці в рамках науково-технічних та освітніх напрямків, що викликало позитивну зацікавленість серед учасників обговорення.



88 переглядів0 коментарів
Post: Blog2_Post
bottom of page