top of page
  • Фото автораАКТСУ НУХТ

Відбувся 2-ий форум лідерів промислових АСУ

Оновлено: 12 бер. 2023 р.

18 лютого 2016-го року під егідою АППАУ відбувся 2-ий форум лідерів промислових АСУ, в якому прийняло участь близько 100 провідних вендорів, інтеграторів, промислових підприємств та представників ВНЗ. Подія була дуже насичена як емоціями, так і цікавими обмінами, ідеями та дискусіями.

Від нашого університету форум відвідали рекордна кількість співробітників (6 чоловік) з кафедр ІАСУ (Інтегрованих автоматизованих систем управління) та АІСК (автоматизації та інтелектуальних систем керування). Викладачі та аспіранти нашої кафедри (доц. Віктор Сідлецький, асист. Роман Міркевич, асист. Марина Сич) прийняли активну участь у форумі, зокрема в обговореннях та дискусіях. Усі доповіді були надзвичайно цікавими. Доповідь також зробив доцент нашої кафедри Олександр Пупена, вступивши на актуальну тему «Філософіястандарту ISA-88».

За відзивами відвідувачів форум їм надзвичайно сподобався, виступи були цікавими і пізнавальними, в панельних дискусіях піднімалися нагайні питання проблем української «галузі» АСУТП.

Короткий огляд конференції а також фотозвіт з форуму доступний за посиланням.



Теги:

3 перегляди0 коментарів
Post: Blog2_Post
bottom of page