top of page
  • Фото автораАКТСУ НУХТ

Відвідування Яготинського маслозаводу

Оновлено: 12 бер. 2023 р.

16 вересня магістранти нашої кафедри Вікторія Путятіна, Михайло Лапін, Сергій Старенький , аспірант Роман Міркевич та їх науковий керівник Олександр Пупена відвідали одне з передових молочних підприємств - Яготинський маслозавод

один з найкращих молочних підприємств України як з точки зору якості продукції та чистоти виробництва, так і з точки зору повноти автоматизованості. Співробітники нашої кафедри неодноразово приймали участь у розробці та вдосконаленні систем управління. Метою даного візиту було ознайомлення молодих науковців із сучасними передовими технологіями інтеграції автоматизованих систем та визначення практичних основ для побудови інтегрованих автоматизованих систем управління молочним підприємством. Молоді вчені мали можливість наглядно побачити способи побудови розподілених систем збору даних та управління та особливості використання їх у молочному виробництві.

Разом з співробітниками маслозаводу було обговорено ряд питань з питань розробки інтегрованих систем управління усім виробництвом, зокрема визначені основні проблеми українських молочних підприємств з точки зору експлуатації та обговорені механізми підготовки підприємства до розробки інтегрованої автоматизованої системи управління виробництвом (MES).

Дякуємо керівництву Яготинського маслозаводу та службі КВПіА за теплий прийом та виділений час.



Теги:

5 переглядів0 коментарів
Post: Blog2_Post
bottom of page