top of page
  • Фото автораOleksandr Pupena

Вітаємо переможців олімпіади!

Оновлено: 12 бер. 2023 р.

20-22 травня 2019 року делегація учасників від кафедри автоматизації та комп’ютерних технологій систем управління Національного університету харчових технологій прийняла участь у II етапі Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності 151 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології». Це захід відбувся від базі Одеської національної академії харчових технологій (м.Одеса). На цю подію приїхали продемонструвати свої сили студенти бакалаври та магістранти з провідних українських вищих навчальних закладів України, що готують фахівців за однойменною спеціальністю.

Від нашого університету в боротьбі за перемогу взяли участь студенти четвертого та п’ятого курсів, а саме з магістрантів: Білецький Микола Сергійович(група АКС-1-1М), Крищенко Дмитро Олександрович(група АКС-1-1М), з бакалаврів: Тур Іван Олександрович (група. АК-4-1), Челишев Іван Дмитрович (група АК-4-3), очолював делегацію кандидат технічних наук, доцент кафедри автоматизації та комп’ютерних технологій систем управління Смітюх Ярослав Володимирович.

За результатами оцінювань робіт головою та членами жюрі олімпіади, один з наших студентів – магістрантів став переможцем, ним став Крищенко Дмитро Олександрович, він здобув третє місце в загальному заліку. Варто наголосити, що це була перемога серед найбільш сильних студентів – магістрантів провідних українських ВНЗ. Серед бакалаврів грамоту за високий рівень знань при вирішенні практичних конкурсних завдань отримав Тур Іван Олександрович.

Такі оцінки засвідчують, що рівень підготовки фахівців зі спеціальності 151 Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології на кафедрі Автоматизації та комп’ютерних технологій систем управління Національного університету харчових технологій є одним з кращих в Україні.



3 перегляди0 коментарів
Post: Blog2_Post
bottom of page