top of page
  • Фото автораOleksandr Pupena

З глибоким сумом і скорботою сповіщаємо...

З глибоким сумом і скорботою сповіщаємо, що 15 березня 2024 р., на 74-му році обірвалося життя, професора кафедри автоматизації та комп’ютерних технологій систем управління, засновника факультету автоматизації і комп’ютерних систем Ельперіна Ігоря Володимировича.

Навчання та весь трудовий шлях Ігор Володимирович пройшов в нашому університеті. Упродовж 2000-2005 рр. був деканом новоствореного факультету автоматизації і комп’ютерних систем. У період з 2005 р. по 2011 р. працював проректором з науково-педагогічної та виховної роботи університету. З 2011 р. по 2021 р. працював завідувачем кафедри автоматизації та комп’ютерних технологій систем управління.

Пішла з життя добропорядна, чуйна і добра людина. Працелюб за натурою, Ігор Володимирович ніколи не пасував перед труднощами, згуртовував колектив, ніколи не скупився на добре слово, підтримку, не шкодував ні сил, ні часу, щоб втілити намічене, надихав колег власними науковими та практичними ідеями, високим професіоналізмом, компетентністю. Завдяки йому були створені унікальні сучасні лабораторії з мікропроцесорних засобів автоматизації. Під час своє плідної праці відзначений медаллю «В пам'ять 1500-летия Києва», знаками «Изобретатель СССР», «Відмінник освіти», «Петро Могила», Почесною грамотою Міністерства аграрної політики та продовольства України, Почесною грамотою Кабінету міністрів України і Подякою Київського міського голови.

Впродовж трудової діяльності Ігор Володимирович підтвердив своє високе покликання – працювати з людьми і заради людей. Будемо пам’ятати його за уважне ставлення до колег та здобувачів, за щире бажання допомогти кожному.

Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким.

Світла пам'ять про Ігоря Володимировича Ельперіна, фахівця своєї справи, доброго колегу і друга назавжди залишиться в наших серцях.



44 перегляди0 коментарів
Post: Blog2_Post
bottom of page