top of page
  • Фото автораOleksandr Pupena

Зустріч з державною агенцією з кібербезпеки Іспанії INSIBE в КПІ

18 липня 2023 року в НТУУ "КПІ" ім.Ігоря Сікорського, відбулася зустріч державної агенції з кібербезпеки Іспанії INSIBE з викладачами та представниками бізнесу України. Метою зустрічі було узгодження дій щодо початку співпраці в напрямку кібербезпеки.

На зустрічі були керівництво КПІ, представники кафедри КПІ що спеціалізується на кібербезпеці, представники різних кластерів УКА, дирекція АППАУ. На заході побував доцент нашої кафедри Олександр Пупена, який представляв з боку АППАУ сторону викладачів що готують випускників по 174 спеціальності. Як зазначив Олександр Юрчак у своєму дописі , за результатами зустрічі:

"1) Досягнута домовленість про навчальні обміни викладачів. КПІ може стати також контактною точкою для ширшого залучення українських університетів у співпрацю з Іспанією в цій сфері.

2) Іспанська сторона пропонує допомогу в розвитку стартапів з кібербезпеки

3) Домовились також про співпрацю у виробленні спільних поглядів та позицій на рівні Брюсселю

Кібербезпека – один з ключових безпекових напрямів, в тому числі економічної безпеки, який був, є та залишається пріоритетним. Ми також зазначили, що сторони де-факто розпочали підготовку до великого чесько-україно-іспанського форуму з кібербезпеки в Празі, в грудні цього року.

Подяка партнерам з КПІ за прийом, а членам АППАУ та УКА за підтримку. Кожна подібна зустріч стає все більш результативною. "



23 перегляди0 коментарів
Post: Blog2_Post
bottom of page