top of page
  • Фото автораАКТСУ НУХТ

Переможці хакатону

Оновлено: 12 бер. 2023 р.

Наші хлопці з 3-го курсу Дібров Олексій та Бондаренко Євгеній разом зі студентами Глущенко Іван, Десюк Володимир (Навчально-наукового інженерно-технічного інституту) та Наливайко Христина (технолог Навчально-наукового інституту харчових технологій) стали переможцями хакатону агроінновацій Student Agritech Challenge, організованого для студентів агро- і технічних спеціальностей агрохолдингом Миронівський Хлібопродукт (МХП) спільно з Radar Tech і AgroHub!


Далі, пряма мова учасників:

"На такому заході ми були вперше, участі в подібних заходах не приймали. Наша команда називалась "Unity". Задачею хакатону, було вирішення проблеми транспортування комбікорму на одній із птахофабрик холдингу, в місті Ладижин. До цього транспортування здійснювалось за допомогою автомобільного транспорту, що обходилось компанії в 12 млн. грн. в рік. Наша команда запропонувала вирішення цієї проблеми шляхом застосування пневмотранспортера. Складність полягала в деяких обмеженнях: не можна було перебудовувати будівлі та будувати нові в санітарних зонах птахофабрики; велика протяжність фабрики в 750 м; Зберегти цілісність гранул комбікорму в процесі транспортування; Невелика потужність місцевої електропідстанції, та інше. Хакатон тривав 30 годин, без перерви. Було випито літри кави та енергетиків, для того щоб не заснути та невтрачати дорогоцінний час)

Участь приймало 21 команда, з яких 6 мали схожий проект на наш, із застосуванням пневмотранспортеру. Але після презентації, по результатам голосування журі наш проект був визнаний найреалістичнішим та більше продуманим. Так ми отримали перемогу. Керівники холдингу пообіцяли що втілять наш проект в життя, та гарантували подальше працевлаштування в себе) Також ми виграли поїздку до Ізраїлю в технопарк."

Ми вітаємо переможців! Так тримати!

12 переглядів0 коментарів
Post: Blog2_Post
bottom of page