top of page
  • Фото автораOleksandr Pupena

Посилюємо профорієнтацію: гості з Фастівського академічного ліцею №2

Оновлено: 12 бер. 2023 р.

8 жовтня 2019 р. на факультет Автоматизації і комп’ютерних систем (АКС), а саме на кафедру Автоматизації та комп’ютерних технологій систем управління (АКТСУ) НУХТ завітали гості з Фастівського академічного ліцею №2.

Для ознайомлення з кафедрою та можливостями підготовки фахівців зі спеціальності 151 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» приїхали учні, що визначаються з вибором майбутньої спеціальності. Гостей зацікавили сучасні лабораторії мікропроцесорних контролерів та вимірювальної техніки, результати роботи студентського наукового гуртка, а саме створений студентами факультету АКС робот-піаніст та інші інноваційні рішення. Родзинкою зустрічі був організований та проведений майстер-клас з програмування промислових контролерів, що організував та провів старший викладач кафедри АКТСУ Полупан Володимир Володимирович. На такому цікавому заході кожен з учнів міг спробувати себе в ролі розробника програмного забезпечення для автоматизованої системи та відповідно перевірити свою розробку на лабораторній роботизованій установці.

Гостей зустрічали: завідувач кафедри АКТСУ професор Ельперін Ігор Володимирович та заступник завідувача, доцент кафедри АКТСУ Смітюх Ярослав Володимирович. На завершальному етапі зустрічі відбулося підписання угоди про співробітництво.




Теги:

3 перегляди0 коментарів
Post: Blog2_Post
bottom of page