top of page
  • Фото автораOleksandr Pupena

Семінар «Інтеграція АСУТП-MES-ERP: роль стандартів»

Оновлено: 12 бер. 2023 р.

11 жовтня в HUB4.0 відбувся перший семінар в рамках проекту aCampus на тему «Інтеграція АСУТП-MES-ERP: роль стандартів». На семінарі з доповіддю виступив доцент нашої кафедри Олександр Пупена, який є головою під-комітетів стандартів МЕК 61512 та МЕК 62264. У доповіді Олександр коротко означив основну роль стандартів та їх зміст. З доповідями виступали також Олександр Юрчак (АППАУ), Олег Щербатенко (IT Enterprise) та Сергій Євтушенко (Індасофт-Україна). Семінар завершився панельною дискусією.

Увага до семінару була великою з обох сторін – як учасників ринку, так і команди проекту. По ідеї, семінар (як і наступні, що плануються) мають виконувати 2 головні цілі – 1) надати головну інформацію про відповідні стандарти, 2) розкрити їх роль у вирішенні конкретних ринкових проблем. Тільки так можна «достукатись» до ринку й, відповідно, стимулювати попит на використання стандартів. Отже, що вийшло, а що не дуже 1-го разу? Читайте про це у детальному звіті за посиланням.

Від кафедри на семінарі також були присутніми Олег Клименко, який також приймає участь в проекті aCampus, та магістрант Євгеній Бондаренко.

Фотозвіт та перші враження від семінару доступні за цим посиланням.




8 переглядів0 коментарів
Post: Blog2_Post
bottom of page