Новини‎ > ‎

Перспективи використання технологій Індустрії 4.0 на підприємствах молочної промисловості України

опубліковано 30 бер. 2021 р., 03:58 Oleksandr Pupena   [ оновлено 30 бер. 2021 р., 04:05 ]

24 березня департамент економіки та цифровізації Київської ОДА провів круглий стіл з обговорення сфери смарт-спеціалізації Київської області «Виробництво інноваційних харчових продуктів з вдосконаленими споживчими якостями (функціональна їжа)» у галузі виробництва молочних продуктів. Круглий стіл був плідним для кращого розуміння особливостей розвитку галузі «Виробництво молочних продуктів». На ньому виступили викладачі НУХТ, керівники підприємств та спеціалісти галузі. Зі своєю доповіддю на круглому столі виступив доцент кафедри АКТСУ Олександр Пупена з темою "Перспективи використання технологій Індустрії 4.0 на підприємствах молочної промисловості України".

Відео запису та круглого столу доступне за посиланням 

Презентація


Comments